Nieuws/Entertainment
2752930
Entertainment

Locklear wenste kinderen hulpverlener aids toe

Heather Locklear

Heather Locklear

Tijdens haar arrestatie in juni heeft Heather Locklear een ambulancemedewerkster fysiek en mentaal mishandeld. Dat stelt de hulpverlener in een aanklacht tegen de actrice.

Heather Locklear

Heather Locklear

In juni kwamen de hulpdiensten af op een noodoproep uit Locklears huis. Ze troffen de actrice daar onder invloed en agressief aan. Toen het ambulancepersoneel haar op een brancard wilden afvoeren zou ze zijn doorgeslagen. De ambulancemedewerker beweert dat ze diverse keren is geschopt, en daarbij verwondingen aan haar handen en benen opliep. Ook zou de 57-jarige Melrose Place-actrice hebben geroepen dat ze hoopte dat de kleine kinderen van de hulpverlener zouden sterven aan aids.

De advocaat van de vrouw zegt verschillende keren contact te hebben gezocht met Locklear, die sinds het incident in een kliniek verblijft. Zij zou echter nooit hebben gereageerd op de pogingen de zaak buiten een rechtbank te settelen, waardoor de hulpverlener zich nu genoodzaakt voelt een aanklacht in te dienen. De vrouw eist vergoeding voor haar medische kosten en gemiste werkdagen en een financiële compensatie voor haar leed.