Nieuws/Entertainment
2755937
Entertainment

Gwyneth Paltrow deelt foto’s bruiloft

Ruim een maand nadat ze in het huwelijksbootje stapte met Brad Falchuk, deelt actrice Gwyneth Paltrow foto’s van haar bruiloft die plaatsvond in de achtertuin van haar huis in the Hamptons.

„Het kostte wat tijd om alles bij elkaar te vinden, maar daar is dan eindelijk voor degenen die erom vroegen, een klein inkijkje in de beste dag van onze levens”, schrijft Gwyneth bij een foto op Instagram, waarna ze verwijst naar haar website Goop waar veel meer plaatjes van de grote dag te zien zijn.

Daarnaast onthult Gwyneth op de site wat details, zoals dat haar bruidsjurk van het modehuis Valentino komt. De 70 aanwezige gasten kregen onder andere krab met avocado en scampi tortellini als voorgerecht voorgeschoteld. Als hoofdgerecht mochten ze kiezen uit eend of rosbief, met aardappels op diverse wijzen bereid. De 70 gasten kregen als nagerecht koffie en een stukje van de bruidstaart. Een van de chefs die het menu hebben samengesteld is Mario Carbone. Volgens de tekst op Gwyneth’s website is de keuze op hem gevallen, omdat Brad Falchuk en zij hun eerste date hadden bij een van Carbone’s restaurants.

Cameron Diaz en haar man Benji Madden, Jerry en Jessica Seinfeld, Steven Spielberg, Rob Lowe en Robert Downey Jr. zijn enkele bekende namen die aanwezig waren bij het huwelijk.