Nieuws/Entertainment
2757531
Entertainment

Lieke van Lexmond vindt deelnemers naakte datingshow stoer

Zelf houdt ze haar kleren aan tijdens Undress for Love maar als presentatrice werd Lieke van Lexmond wel omringd door veel naakt. Deelnemers gaan in de show op zoek naar de liefde van hun leven en tonen zich daarbij in adamskostuum.

Lieke had eerst nog haar twijfels toen ze werd gevraagd. „Ik dacht nog: waarom ik? Maar ik ben wel van de liefde, en dit is op een ludieke en excentrieke manier. Dus waarom ook niet. Ik laat mij volledig in het naakte storten”, zegt Lieke tegen BuzzE.

Plat

Lieke en haar team waken ervoor dat het niet plat gaat worden. „Dat is inderdaad een risico, maar het moet wel leuk blijven”, vindt ze. De presentatrice vindt het ’stoer’ dat de kandidaten het aandurven om direct alles te laten zien, en dat ook nog voor tv. „Je moet heel dapper zijn om hiervoor op te geven. Alles is te zien. Voor de deelnemers, maar ook voor de kijker.”

Volgens Lieke verdwijnt het naakte echter al snel op de achtergrond. Zelf vond ze het op een gegeven moment niet gek meer om tussen al het bloot te staan. „Je merkt het niet meer. Het naakte valt een beetje weg. Je vergeet het gewoon.” De presentatrice kan alvast verklappen dat er matches zijn en er ook echte dates gepland worden. „Hoe dat is afgelopen weet ik nog niet”, besluit ze geheimzinnig.

Undress for Love is maandagavond voor het eerst te zien op RTL 5.