Nieuws/Entertainment
2774816
Entertainment

Michella Kox wil Amanda Balk ’voor haar bek rammen’

Michella Kox

Michella Kox

Al vanaf het eerste moment dat Michella Kox en Amanda Balk elkaar leerden kennen, vlogen de twee meiden elkaar in de haren. In Echte Meisjes in de Jungle kon heel Nederland meegenieten van de ruzie tussen de twee en woensdagavond zoeken ze elkaar opnieuw op, ditmaal in de ring van Boxing Stars.

Michella Kox

Michella Kox

Het is alweer acht jaar geleden dat Michelle Kox aan de lopende band te horen kreeg dat ze een slechte moeder zou zijn. Rivale Amanda Balk greep iedere gelegenheid aan om haar ongezouten mening over de krullenbol te geven en de licht ontvlambare Kox leek maar wat graag te happen. Toch zit het laatstgenoemde nog altijd dwars dat ze weg werd gezet als slechte moeder. Ze kan dan ook niet wachten om eindelijk wraak te kunnen nemen.

„Mijn dochter en ik hebben best wel een kutleven gehad”, vertelt Kox aan RTL Boulevard. „Dat gaat niemand wat aan, maar we hebben geen perfect leven gehad. We hebben zó hard moeten vechten met zijn tweeën. Ik vond het heel erg dat ik door Amanda een slechte moeder werd genoemd, en mijn dochter ook.” Dat ze woensdagavond tegenover Amanda staat, komt haar dan ook goed uit. „Ik kan Amanda nu eindelijk voor haar bek rammen zonder ervoor vast te hoeven zitten of problemen te krijgen.”

Kox is dan ook niet van plan de ruzie bij te leggen. „Ook al win ik het gevecht niet, ik ga het niet bijleggen met Amanda. Denk je dat nou echt? Nog voor geen miljoen euro. Nooit van mijn leven.”