Nieuws/Entertainment
2784562
Entertainment

Victoria niet gevraagd voor reünie Spice Girls

Archieffoto uit 1997.

Archieffoto uit 1997.

Victoria Beckham is dit keer niet eens benaderd voor de aanstaande reünie van de Spice Girls. De overige vier dames gingen er eigenlijk al van uit dat ’Posh Spice’ nee zou zeggen, vertelden Mel C, Mel B, Geri en Emma in The Jonathan Ross Show. Volgend jaar staan de Spice Girls weer op het podium.

Archieffoto uit 1997.

Archieffoto uit 1997.

„Ik heb Victoria onlangs nog gezien, we hebben allemaal nog contact met elkaar”, vertelde Melanie ’Sporty Spice’ Chisholm. „Ze maakt nog steeds deel uit van de Spice Girls, ze steunt ons en wij steunen haar. Maar het punt is bereikt waarop we haar niet meer hebben gevraagd. We hebben aangenomen dat ze niet meedoet.”

Ook volgens Geri ’Ginger Spice’ Horner was het van meet af aan duidelijk dat Victoria er niet bij zou zijn. „Ze zegt al jaren dat ze het niet meer wil doen, dus dat weten we. Ze heeft het heel druk met haar modemerk en is verder gegaan.” Victoria was nooit fan van het toeren, vertelde Emma ’Baby Spice’ Bunton. „Daar heeft ze nooit van genoten.”

Desondanks blijft Melanie ’Scary Spice’ Brown hopen dat Victoria zich ooit weer bij het kwartet voegt. „Ik blijf hoopvol. Ik hou van de Spice Girls en ik zou het geweldig vinden als we weer met zijn vijven optreden, maar ik ben ook gelukkig met z’n vieren.”