Nieuws/Entertainment
2792878
Entertainment

’Jaden Smith heeft relatie met Tyler The Creator’

Jaden Smith lijkt een relatie te hebben met rapper Tyler The Creator. De zoon van Will Smith en Jada Pinkett Smith plaatste maandag op Twitter een bericht waarin hij Tyler zei ’het iedereen verteld te hebben zodat ze het niet meer kunnen ontkennen’.

Op sociale media verschenen beelden van een recent optreden van Smith waarin hij in de zaal bekend maakte een relatie met Tyler te hebben. „Tyler is de beste vriend in de hele wereld en ik hou zo fucking veel van hem”, stelt Smith. „Tyler wil het niet zeggen, maar ik moet het vertellen: Tyler is mijn motherfucking vriendje.”

Met de bekendmaking lijkt er een einde te komen aan een lange periode van speculaties over de geaardheid van Jaden Smith die zich met zijn uitspraken en zijn kleding de laatste tijd steeds vaker als ’genderqueer’ profileerde. Eerder had de 20-jarige acteurszoon een relatie met model Sarah Snyder.

Ook over rapper Tyler The Creator doen al langer geruchten de ronde dat hij homoseksueel zou zijn. Teksten op zijn album Flower Boy uit 2017 leken al in die richting te wijzen.