Nieuws/Entertainment
2794202
Entertainment

Michael B. Jordan: ’Ik weet niet hoe daten werkt’

Michael B. Jordan

Michael B. Jordan

Michael B. Jordan denkt dat hij nog steeds single is omdat hij niet echt weet wat daten is en hoe dat werkt. De Black Panther-ster wordt gelinkt aan zangeres Nicki Minaj sinds zij in haar People’s Choice Award-speech verklapte dat hij haar jurk aan het einde van die bewuste avond uit zou trekken.

Michael B. Jordan

Michael B. Jordan

In een interview met GQ magazine klaagt Michael echter over het gebrek aan romantiek in zijn leven: „Ik ben volwassen en vooruitstrevend op veel gebieden van het leven, maar daten hoort daar niet bij. Ik weet gewoon niet hoe dat werkt.”

Ook geeft Michael in het blad uitleg over een incident in juli, toen hij met een vriend werd gekiekt met hordes blanke vrouwen tijdens een boottocht in Italië. De foto’s leidden ertoe dat de 31-jarige acteur door zijn Afrikaans-Amerikaanse fanbase werd neergesabeld. Michael bezweert dat dat geen bewuste actie was.

Michael zit ondertussen bepaald niet stil. Zijn komende rollen zijn Creed II, waarin hij zijn rol als Adonis Creed weer oppakt, en Just Mercy. In die film speelt hij naast Brie Larson en Jamie Foxx. Maar hij heeft grotere doelen voor zijn toekomst en zegt over zijn hoop en dromen: „Ik ga gewoon proberen om aan mezelf te blijven werken en dit imperium op te bouwen.”