Entertainment/Gossip
27946682
Gossip

RTL-presentatrice Stephanie Tency gaat los op Glennis Grace

Glennis Grace heeft een heuse Instagram-fittie met RTL-presentatrice Stephany Tency. De ruzie ontstond tijdens de première van de nieuwe show van Hans Klok, schrijft Shownieuws op basis van Instagramberichten.

Stephanie zou de zangeres uitgemaakt hebben voor een ’tokkie eerste klas die denkt dat ze god is’. Om daar aan toe te voegen: „Glennis ga aub op heropvoeding want jouw karakter is verrot, ik ken echt niemand zo asociaal als jij.” Glennis zou volgens de screenshots van de posts een ’taxi afgepakt hebben’ van Stephanie Tency. Iets dat zij niet lijkt te pikken: ze meent dat Glennis ’tegen iedereen’ een grote mond heeft, maar dat ze dat niet bij haar moet doen en dat ’de oorlog is gestart’.

Wanneer Glennis Grace daar spottend op reageert, gaat Tency opnieuw los op haar Insta Stories. Volgens haar doet Glennis altijd asociaal tegen haar en schold ze haar man uit. Ook zou Glennis ruzie hebben gemaakt met het personeel van de club. Volgens haar stroomt haar inbox vol met mensen die ’dezelfde mening hebben als ik’. „Ik zal zeker niet de eerste zijn die dit mens afschuwelijk vind. Maar goed, bij deze stuur ik je toch wat liefde, want ik denk dat je het nodig hebt.” Shownieuws laat weten dat Glennis Grace niet verder wilde reageren.