Nieuws/Entertainment
281512
Entertainment

Linkin Park-bassist bedankt fans voor steun

De bassist van Linkin Park, Dave Farrell, heeft op Twitter fans bedankt voor hun steun na de zelfmoord van frontman Chester Bennington. Farrell retweette ook foto’s van herdenkingen wereldwijd.

„Afgelopen week was ontzettend zwaar. De liefde en steun die ik heb gekregen van vrienden en fans van over de hele wereld is prachtig. Ik zou willen dat ik iedereen persoonlijk kon bedanken voor hun liefde en steun”, begon Dave zijn serie tweets.

Farrell vervolgt: „Een groot deel van Chesters nalatenschap zijn de herinneringen die wij van hem hebben in onze harten. Hij was een enthousiaste, lieve vader, een eerlijke en gepassioneerde muzikant en een loyale vriend.”

Herdenkingen

De bassist van de rockband eindigde met te zeggen „dat hij is geraakt door alle herdenkingen die wereldwijd zijn georganiseerd voor Chester”. Hij riep zijn fans op foto’s hiervan te twitteren zodat hij ze op zijn eigen tijdlijn kon zetten. Farrell retweette uiteindelijk tientallen foto’s van eerbetonen in onder meer Frankrijk, Italië, Chili, Rusland, Zuid-Afrika, Mexico, Canada en de Verenigde Staten.

De 41-jarige Bennington maakte vorige week een eind aan zijn leven.