Entertainment/Sterren
282107400
Sterren

Paris Hilton (41) voor het eerst moeder geworden

Paris Hilton en haar echtgenoot Carter Reum

Paris Hilton en haar echtgenoot Carter Reum

Paris Hilton heeft de geboorte van haar eerste kind aangekondigd. „Er zijn geen woorden om uit te drukken hoe geliefd je al bent”, schrijft de realityster op sociale media bij een foto waarop de baby haar duim vastgrijpt.

Paris Hilton en haar echtgenoot Carter Reum

Paris Hilton en haar echtgenoot Carter Reum

„Het is altijd mijn droom geweest om moeder te worden en ik ben zo blij dat Carter (haar echtgenoot, red.) en ik elkaar hebben gevonden”, vertelt Paris aan het Amerikaanse tijdschrift People. „We zijn zo opgewonden om ons gezin samen te stichten en onze harten exploderen van liefde voor onze kleine jongen.”

Het stel kreeg het kindje, van wie zij de naam nog niet bekend hebben gemaakt, via een draagmoeder. Het was nog niet bekend dat zij met dit traject bezig waren. De 41-jarige erfgename van de Hilton-hotelketen en haar man Carter Reum lieten begin december enkel weten dat ze tijdens de coronapandemie met een IVF-procedure waren gestart.

„We begonnen omdat de wereld op slot zat. We wisten dat we een gezin wilden stichten en ik had zoiets van: dit is de perfecte timing. Normaal gesproken zit ik 250 dagen per jaar in het vliegtuig, dus laten we gewoon alle eitjes opslaan en klaarmaken”, vertelde Hilton tijdens het The Hollywood Reporter’s Women in Entertainment Gala.

Voor Hiltons man is de pasgeborene overigens niet het eerste kind: hij heeft al een dochter met realityster Laura Bellizzi. Hilton en Reum trouwden op 11 november 2021.