Nieuws/Entertainment
2826739
Entertainment

Arjen Lubach te gast in show van Seth Meyers

Arjen Lubach is woensdagavond te gast in het programma Late Night Tonight van de Amerikaanse komiek Seth Meyers. Dat meldt het programma op zijn website.

Het programma van Meyers wordt elke werkdag live vanuit New York uitgezonden. Het is onduidelijk waarom Lubach, die niet bereikbaar was voor commentaar, in de uitzending te gast is. Hij is niet de eerste Nederlander die Meyers te gast heeft; in het verleden ontving het programma ook al Carice van Houten en Michiel Huisman.

De Amerikaanse talkshowhost heeft zich in het verleden positief uitgelaten over Lubach, die in Amerika vooral bekend werd door een aantal filmpjes uit zijn programma Zondag Met Lubach die viral gingen. De meeste kijkers trokken de Trump-introductie Netherlands first en het filmpje over de wapenlobbyclub NRA.

Zondag met Lubach werd afgelopen zondag voor het laatst dit seizoen uitgezonden. De cabaretier toert de komende maanden door het land met zijn theatershow Arjen Lubach Live!. ZML keert vrijwel zeker terug na de zomer.