Nieuws/Entertainment
2865558
Entertainment

50 Cent doet wrede uitspraak over zoon

50 Cent

50 Cent

De toch al niet zo’n beste relatie van rapper 50 Cent met zijn zoon Marquise Jackson, beleeft een dieptepunt nu hij een opmerkelijke reactie gaf bij een foto van zijn zoon op Instagram.

50 Cent

50 Cent

De 43-jarige schreef bij een foto waarop Marquise Jackson (21) met de zoon van zijn rivaal Kenneth McGriff stond en die gepost was op een fanaccount: „Als deze twee kleine n*gg*rs door een bus worden geraakt, zou ik geen slechte dag hebben.”

Na veel kritiek op dit commentaar, verdedigde 50 Cent zichzelf op Twitter. Hij zou tegen ’niemand op aarde iets kwaads willen’. Toch trekt hij zijn woorden niet terug en voegt er zelfs aan toe: „De mensen naar wie hij opkijkt en met wie hij zich associeert, vormen een weerspiegeling van de negatieve energie die hij naar mij uitstraalt.”

Hij gelooft bovendien dat hij veel goeds heeft gedaan voor de zoon die hij kreeg met zijn ex-vriendin Shaniqua Tompkins: „Ik heb zijn moeder 1.360.000 dollar betaald ter ondersteuning, zodat hij alle kansen kon krijgen die ik nooit had.”