Nieuws/Entertainment
2866140
Entertainment

Ariana Grande breekt records met nieuwe clip

Dat de fans van Ariana Grande zaten te wachten op de nieuwe videoclip van hun idool, is overduidelijk. De clip bij thank u, next brak in de eerste 24 uur verschillende records op YouTube.

Ariana’s nieuwe video, die vrijdag verscheen, werd in nog geen 22 uur tijd 46 miljoen keer opgezocht, meldt Variety. Daarmee is thank u, next de video met de meeste views in het eerste etmaal. Tot vrijdag was het record in handen van de Zuid-Koreaanse jongensband BTS. De clip bij hun single Idol werd in de eerste 24 uur dat de video op YouTube stond 45,9 miljoen keer aangeklikt.

thank u, next verbrak nog meer records. Ariana’s fans keken de video massaal samen via YouTube Premieres, op het hoogtepunt keken 829.000 mensen gelijktijdig naar de clip. Tijdens het debuut van de video wisselden kijkers 516.000 berichten uit, ook een record.

Ariana’s nieuwe single is een ode aan haar exen, onder wie Pete Davidson. De bijbehorende videoclip verwijst naar populaire films als Mean Girls, Bring It On en Legally Blonde.