Nieuws/Entertainment
286653316
Entertainment

’Harry te zwak om Meghan te verlaten’

Harry en Meghan worden niet gespaard in Meghan And Harry: The Real Story, het nieuwste boek van schrijfster Lady Colin Campbell. Zo noemt Campbell prins Harry onder meer ’zielig en zwak’ en haalt ze ook fel uit naar ’onbeleefde’ Meghan.

Campbell schrijft dat Meghan zich onbeleefd zou hebben gedragen op het huwelijk van Harry’s beste vriend Charlie Van Straubenzee.

„Een vrouw sprak Meghan Markle aan”, staat in het boek. „Ze gaf de hertogin complimentjes en wenste haar een gelukkige verjaardag. Maar Meghan keek haar aan alsof ze een spook had gezien. Zonder ook maar een woord te zeggen, liep ze weg.” Campbell omschrijft het gedrag van Meghan als ’koud en zeer onbeleefd’.

Ook het ontbijt de volgende ochtend verliep volgens Campbell allerminst gezellig. „Een andere vrouw zei tegen Meghan dat ze haar bewonderde en dat ze bijzonder blij was dat prins Harry zo’n goede vrouw had gevonden. Opnieuw zei Meghan niets en keek ze de vrouw vuil aan. Ze weigerde het hele ontbijt lang ook maar iets te zeggen.”

Campbell haalt in haar boek ook uit naar prins Harry. „Harry is te zwak om haar te verlaten”, klinkt het. „Het merendeel van zijn vrienden heeft hem de rug toegekeerd, er blijven er niet veel meer over. En ondertussen heeft Meghan alles wat ze wil: een luxeleven in Hollywood.”

In de nieuwste editie van weekblad Privé - die nu in de winkel ligt - is een interview met Lady Colin Campbell te lezen.