Nieuws/Entertainment
286736149
Entertainment

Tommie Christiaan vader geworden

Tommie Christiaan is opnieuw vader geworden. De musicalacteur deelt het blijde nieuws dinsdag op Instagram. Zijn vriendin Jamie is maandag bevallen van een zoon: Bodi.

Op Instagram jubelt de vader bij een foto van het jongetje: „Wij zijn een gezin geworden! Gisterochtend op 29 maart is onze prachtige zoon Bodi in mijn armen ter wereld gekomen. Thuis, in bad, in een fijne rustige kamer met kaarsjes en met het juiste team om ons heen. Het was magisch en intens mooi. Iets waar we alleen maar van hadden durven dromen.”

Hij vervolgt: „Ik ben apetrots op mijn prachtige liefde Jamie, die op zo'n prachtige, sterke manier onze zoon op de wereld heeft gezet. Het was een droom die uit is gekomen en die onze verwachtingen compleet heeft overtroffen. Welkom op de wereld Bodi Lío Max ♥.”

Ook herdenkt Tommie Bibian Mentel, die maandag is overleden aan de gevolgen van kanker. „En hoe dicht kunnen geluk en verdriet bij elkaar staan. Ik stond eergisternacht buiten naar een heldere hemel te kijken met een prachtige volle maan, terwijl Jamie in bad zat om de weeën op te vangen en er bekroop me een gevoel wat ik niet helemaal kon plaatsen. Dat er iets ging gebeuren was duidelijk, maar dat Bibian tegelijkertijd bezig was haar laatste adem uit te blazen, had ik nooit kunnen bedenken. Met een gebroken hart om dit verlies en een vervuld hart door de geboorte van onze zoon kan ik alleen maar denken dat dingen soms moeten gaan zoals ze gaan.” Hij hoopt dat zijn zoontje ’iets heeft mogen vangen van de spirit of het karakter’ van Bibian.

Het is het eerste kindje voor Tommie en Jamie, die zo’n 2,5 jaar samen zijn. Zelf heeft de acteur nog een dochter uit een eerdere relatie met Michelle Splietelhof, Lily.

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo