Nieuws/Entertainment
2872292
Entertainment

Irene Moors en Talpa ’uit elkaar’

Irene Moors

Irene Moors

Het contract van Irene Moors met Talpa wordt niet verlengd. Dat maakt Talpa Network maandag bekend.

Irene Moors

Irene Moors

Volgens de omroep en de presentatrice wil de laatste haar ’creativiteit voor meerdere opdrachtgevers inzetten’. Moors, die aangeeft al dertig jaar bij tv in vaste dienst te hebben gewerkt: „In een veranderd medialandschap moet je mee bewegen.”

„In goed overleg is daarom besloten dat na eind februari geen nieuw exclusief contract met Talpa Network wordt aangegaan”, verklaart de omroep.

Irene Moors laat weten dat ze een goede tijd bij hen heeft gehad. De afgelopen drie jaar presenteerde Irene tien verschillende titels voor SBS6 waaronder de quiz De Perfecte Vraag, de culinaire strijd Over Smaak valt te Twisten, de talentenjacht Topper Gezocht en de latenight talkshow Naar Bed met Irene. „Ik ben dankbaar voor de programma’s die ik heb mogen doen. Het was een mooi avontuur waar ik met veel plezier op terugkijk.”

Karin de Groot, directeur Televisie van Talpa Network: „Wij begrijpen de keuze van Irene voor een ander carrièrepad. Ze is een geweldige en veelzijdige vakvrouw die ons ongetwijfeld binnenkort weer gaat verrassen met bijzondere programma’s en projecten.”