Nieuws/Entertainment
2878912
Entertainment

Plien van Bennekom buurvrouw in Kees & Co

Plien van Bennekom

Plien van Bennekom

Buurvrouw Sonja keert in de nieuwe serie van Kees & Co niet terug, maar huismoeder Kees kan toch op een betrokken buur rekenen. Plien van Bennekom neemt de rol van buurvrouw Brenda voor haar rekening.

Plien van Bennekom

Plien van Bennekom

„Ik ben goedbedoeld, maar hinderlijk aanwezig”, omschreef Plien haar rol in RTL Boulevard. Brenda is volgens Plien bovendien ’een creabea, die overbodige, goedbedoelde adviezen geeft’. Groot verschil met Kees’ vorige buurvrouw Sonja, een rol van Esther Roord, is dat Brenda minder op mannenjacht is.

Dat buurvrouw Sonja niet terugkeert in het vervolg op de komedieserie werd in oktober duidelijk. Roord was überhaupt niet benaderd, liet ze weten aan De Telegraaf. Alleen hoofdrolspeelster Simone Kleinsma keert terug in de vervolgserie, die in het voorjaar op de buis is.

Kees & Co was een succesvolle komedieserie die werd uitgezonden van 1997 tot 2006. De serie draaide om het hectische leven van huismoeder Kees en haar man en kinderen. Naast Kleinsma zijn ook Chantal Janzen en Tibor Lukács te zien in het vervolg.