Nieuws/Entertainment
2880225
Entertainment

Samantha laat Barbie VOORGOED achter zich met drastisch gebaar

Dit is de nieuwe Samantha

Dit is de nieuwe Samantha

Samantha de Jong wil nooit meer Barbie genoemd worden. Om te benadrukken dat de realityster afstand heeft genomen van haar oude imago, ruilde ze haar blonde lokken in voor een bruine coupe.

Dit is de nieuwe Samantha

Dit is de nieuwe Samantha

Samantha laat op Instagram weten dat ze inmiddels weer thuis is na een behandeling van zestien weken in een kliniek in Schotland die zich richt op verslavingsproblematiek. „Ik heb mijn blonde look achtergelaten in Schotland en ga verder als Samantha de Jong en ga mij richten op mijn herstel en mijn twee lieve kindjes.”

Haar blonde lokken zijn verdwenen, net als ’Barbie’

Haar blonde lokken zijn verdwenen, net als ’Barbie’

In een ander bericht zegt ze het heerlijk te vinden om weer thuis te zijn na een hele zware tijd in Schotland. „Het is zeker niet makkelijk geweest, maar wel de moeite waard. Had het van mezelf niet verwacht, maar heb de kracht gevonden om de verslaving te overwinnen. Ik wil de mensen bedanken die er voor mij geweest zijn, zowel in Schotland als hier.”

Afgelopen zomer deed Samantha een tweede zelfmoordpoging onder invloed van drugs. Ze vertrok voor behandeling naar Schotland. Haar zoontje Milano en dochtertje Angelina wonen bij hun vader.