Nieuws/Entertainment
2881641
Entertainment

BZV-Petra: 'Jaap had weinig gevoelens voor mij'

In de reünie van Boer Zoekt Vrouw van afgelopen zondag vertelde boer Jaap dat het uit was met Marian en dat hij een aantal dates met Petra gehad had, zijn tweede keuze. Maar ook dat was niets geworden. Petra vertelt nu waarom het tussen hen is misgegaan.

Petra was in eerste instantie aangenaam verrast toen ze van Jaap een berichtje kreeg dat hij wilde afspreken. „Dat vond ik een supergoed idee. Jaap vertelde dat hij misschien wel een verkeerde keuze had gemaakt. Ik wist niet wat mij overkwam, die zag ik niet aankomen.”

De twee spraken stiekem af en Petra werd er enthousiast van. „Het voelde goed. Dit voelde als een unicum. We kregen een second chance elkaar te leren kennen, en dat deden we. We spraken meerdere keren af, en hebben zo heel wat uurtjes samen doorgebracht.”

Op de website van Boer Zoekt Vrouw vertelt ze dat Jaap uiteindelijk niet meer verder wilde. „Spijtig maar waar vertelde Jaap mij vorige week dat hij niet verliefd op me is, en weinig gevoelens voor mij heeft. Ondanks dat dit wel even aankwam weet ik die eerlijkheid erg te waarderen. Wat er niet is, is er niet. We hebben in elk geval een second chance gekregen, en daar ben ik dankbaar voor.”