Nieuws/Entertainment
2888420
Entertainment

Freek: ’Ik vond Katja niet zo boeiend’

Katja Schuurman en Freek van Noortwijk

Katja Schuurman en Freek van Noortwijk

Menig puber heeft bijzondere momenten beleefd met de foto’s van Katja Schuurman (nu 43) in de Playboy in 2002. Haar verloofde Freek van Noortwijk (30) is waarschijnlijk de uitzondering. „Ik moet eerlijk zeggen dat ik haar vroeger ook helemaal niet zo boeiend vond. Ik vind haar nu veel aantrekkelijker”, vertelt hij in een interview met Playboy.

Katja Schuurman en Freek van Noortwijk

Katja Schuurman en Freek van Noortwijk

„Ik heb die foto’s pas gezien nadat we voor het eerst seks hadden gehad. Ze droeg in die tijd veel make-up, had van die grote oorbellen in en droeg van die belachelijke extensions… Daar hou ik helemaal niet van. Ik hou wel heel erg van borsten en billen, maar die heeft ze gelukkig nog steeds”, verklaart Van Noortwijk.

Freek hoefde niet lang te wachten op het moment dat hij die borsten en billen in volle glorie mocht bewonderen. Al na het eerste kwartier van hun eerste date bezochten Freek en Katja de wc’s van zijn restaurant Guts & Glory voor een spannend avontuurtje. Direct na de date zocht hij pas de foto’s van zijn verovering op.

„Ik kon het ook niet laten om dat avontuurtje om vijf uur ’s nachts nog even op de familie-app te delen. Mijn moeder zei de volgende dag: ’Wil je me nooit meer om vijf uur ’s nachts appen? Ik maakte me helemaal ongerust.’ Aan de inhoud van het bericht ging ze volledig voorbij.”