Nieuws/Entertainment
2888664
Entertainment

Martha Stewart lanceert schoenenlijn

Martha Stewart

Martha Stewart

Martha Stewart heeft de handen ineen geslagen met het Amerikaanse schoenenmerk Payless, dat er om bekend staat moderne, hippe schoenen te maken voor weinig geld. De collectie van de succesvolle zakenvrouw en tv-kok krijgt de naam ’Martha Everyday collection’ mee.

Martha Stewart

Martha Stewart

De 77-jarige lifestyle goeroe heeft gekozen voor een uiteenlopende collectie van chique en stijlvolle schoenen, inclusief stiletto’s, ballerina’s en muiltjes. „Ik ben dolgelukkig dat ik samen mag werken met Payless en een schoenencollectie mag ontwerpen die zowel prachtig als betaalbaar is”, vertelt Martha in een statement.

„Het is altijd al mijn doel geweest om ooit mooie en goedgemaakte producten op de markt te brengen voor de juiste prijs. Payless heeft ditzelfde doel waardoor we de perfecte partners zijn om samen te werken en schoenen te maken die mensen daadwerkelijk kunnen betalen.”

De schoenen gaan maximaal 35 dollar kosten, omgerekend zo’n 31 euro. De collectie bestaat uit 12 verschillende schoenen en hoewel het merendeel een zwarte of neutrale kleur heeft gekregen, komt er ook pump in het zilver en met grijze glittertjes.