Nieuws/Entertainment
2895341
Entertainment

Nog onduidelijkheid over nieuwe presentator Expeditie Robinson

Er is nog geen besluit genomen door RTL over wie het nieuwe seizoen van het programma Expeditie Robinson gaat presenteren samen met Nicolette Kluijver. Dit vertelt Art Rooijakkers, wiens naam al een tijdje rondzingt als opvolger van Dennis Weening, vrijdagavond bij RTL Late Night.

Volgens Art wil de top van RTL pas na de finale van het huidige seizoen van Expeditie Robinson op 20 december een besluit nemen. „RTL wil graag dat ik het ga presenteren. Officieel wordt het pas na 20 december besloten.”

Over het gerucht dat hij de presentatie van het survivalprogramma zou hebben afgedwongen, reageert hij met: „Dat is echt niet waar. RTL wilde toen ik kwam heel graag dat ik Expeditie Robinson ga presenteren. Toen heb ik ‘nee’ gezegd, omdat ik naar RTL ben gekomen om nieuwe programma’s te maken."

Dennis Weening zei eind oktober te moeten stoppen van de zender en dat ze Art op het oog hadden als presentator. Art, die dit televisie seizoen de NPO verruilde voor de commerciële zender, liet destijds weten gevraagd te zijn maar nog geen ja te hebben gezegd.