Nieuws/Entertainment
2898702
Entertainment

'Meghan gaf bruiloftsgasten marihuana'

Thomas Markle heeft weer eens van zich laten horen. En natuurlijk is het zijn dochter Meghan die het moet ontgelden.

Volgens Thomas gaf Meghan haar bruiloftsgasten tijdens haar grote dag met Trevor Engelson een goodiebag met daarin een zakje marihuana. Meghan en Trevor gaven elkaar in 2011 het jawoord in Jamaica. „Het is daar illegaal, maar niemand maakte zich er erg druk om. Het is er bijna gewoon. Ik rook het niet en volgens mij Meghan ook niet. Ik weet niet meer wat ik met mijn zakje gedaan heb. Ik denk dat ik het heb weggegeven”, zo vertelt Thomas aan The Daily Mail.

De bruiloft van Meghan en Trevor duurde vier dagen. In totaal waren er 102 gasten, waaronder dus Thomas. Op de bruiloft van zijn dochter met prins Harry eerder dit jaar was hij niet aanwezig.

In het interview gaat Thomas ook in op alle verhalen die de ronde gaan over Meghan. Zo zouden Meghan en Catherine elkaar niet liggen en zou de vrouw van Harry ook erg moeilijk zijn om mee te werken. „Ik herken de persoon uit deze verhalen niet. De Meghan die ik ken was altijd lief, aardig en genereus. Ze was altijd al veeleisend maar nooit onbeleefd.”