Nieuws/Entertainment
2903611
Entertainment

Ex-vrouw neemt het voor Kevin Hart op

Steun voor Kevin Hart uit onverwachte hoek. Zijn ex-vrouw Torrei Hart heeft het publiekelijk voor hem opgenomen, nadat de komiek eerder deze week bekend maakte de presentatie van de Oscars naast zich neer te leggen. Dit vanwege homofobe uitspraken die Hart in het verleden deed. Hij maakte hiervoor ook zijn excuses, maar dat was volgens Torrei helemaal nergens voor nodig geweest, meldt People Magazine.

„Mijn ex is totaal geen homofoob. Hij is comedian en maakt dus grappen”, aldus Torrei. Volgens haar zou Kevin er heus geen problemen mee hebben als hun 11-jarige zoon Hendrix gay mocht blijken te zijn, ook al verkondigde de komiek ooit tijdens een van zijn shows ’bang te zijn om een homofiele zoon te krijgen’. „Ik denk niet dat hij een gay zoon wil hebben, omdat je wil dat je zoon op jou lijkt. Maar mocht het toch het geval zijn, dan doet hij daar vast niet moeilijk over. Hij zou hem omarmen en liefhebben, net als altijd. Ik vind het ook onzin dat hij zich heeft verontschuldigd voor zijn uitspraken. Ook zouden ze hem gewoon de Oscars moeten laten presenteren. Ik bedoel, wie willen ze anders vragen...Moeder Theresa?”

Kevin en zijn ex hebben naast Hendrix ook nog een 13-jarige dochter Heaven. Met zijn tweede vrouw Eniko heeft de komiek een 1-jarig zoontje, Kenzo.