Nieuws/Entertainment
2923226
Entertainment

Nicole Richie heeft hekel aan trends

Nicole Richie

Nicole Richie

Je zou het wellicht niet verwachten gezien haar voorkomen en beroep, maar Nicole Richie heeft een hekel aan trends. De 37-jarige modeontwerpster houdt nooit bij wat de laatste trends zijn, omdat ze zich hierdoor beperkt voelt.

Nicole Richie

Nicole Richie

„Ik raad mijn klanten zelfs aan om ver weg te blijven van trends, omdat het ervoor zorgt dat je erg beperkt wordt en het werkt bevreemdend”, legt Richie uit aan Yahoo Lifestyle. „Het betekent alleen maar dat het merendeel van de mensen het nu draagt. Dat is niets iets wat bij mij past. Ik zou nog geen trend op kunnen noemen als ik er geld voor kreeg.”

Haar collecties baseert ze dan ook liever op haar eigen persoonlijkheid. Zo vestigt Nicole in haar laatste lijn de aandacht op de bij om mensen aan te moedigen zich in te zetten voor het behoud van het kleine insect nu het met uitsterven bedreigd wordt. „Op ieder item staat een schattige bij. Echt op alles! Blijf altijd op de bij letten.”

Nicole is behalve ontwerper namelijk ook imker. „Ik vind het heel erg belangrijk dat bijen een thuis hebben. We zouden meer voor hen moeten zorgen.”