Nieuws/Entertainment
2925381
Entertainment

Kim Kardashian mengt zich in ruzie Kanye

Kanye West en Kim Kardashian

Kanye West en Kim Kardashian

Kanye West en Drake liggen al enkele maanden maanden met elkaar in de clinch, maar hun ruzie lijkt inmiddels een hoogtepunt te hebben bereikt. Ook Kim Kardashian mengt zich nu in de verhitte discussie en neemt het op voor haar man.

Kanye West en Kim Kardashian

Kanye West en Kim Kardashian

Kanye West gooide er de afgelopen dagen ruim 125 tweets uit waarin hij beweert dat hij en zijn gezin bedreigd zijn door Drake. Opmerkelijk genoeg besloot juist rapper Drake zijn beveiliging op te schroeven, terwijl juist hij ervan beschuldigd is Kanye te bedreigen.

Kim Kardashian is het blijkbaar beu aan de zijlijn te staan, omdat haar veiligheid en die van haar gezin nu in het gedrang lijken te komen. „Durf mijn man en mijn gezin niet te bedreigen, hij effende het pad zodat er een Drake kon zijn”, schreef ze in een tweet die ze kort daarna alweer verwijderde.

De diva vond het ook nodig met de wereld te delen hoe geweldig haar man in haar ogen is. „Mijn echtgenoot is de meest briljante en slimste persoon is die ik ken. Hij heeft zoveel grenzen opengegooid, van muziek tot mode en cultuur, hij zal de wereld blijven veranderen.”