Nieuws/Entertainment
2925999
Entertainment

Emma Stone heeft eigen film nooit gezien

Emma Stone

Emma Stone

Haar rol in Easy A zorgde ervoor dat Emma Stone in één klap bekend was bij het grote publiek. Hoewel de actrice zonder deze film wellicht nooit zo succesvol was geworden als ze nu is, heeft Stone de film zelf nooit gezien.

Emma Stone

Emma Stone

„Nee, ik heb Easy A nooit gezien”, vertelt Stone aan Variety. „Ik heb wel bepaalde scènes gezien. Ik ben bij een preview geweest voor vrienden en familie van de cast, maar ik moest halverwege weglopen. Wie wil zichzelf nou zo lang zien?”, vraagt ze zich hardop af.

Maar dat is niet de enige reden waarom ze de film nooit heeft bekeken. Emma wil het gevoel dat ze toen had namelijk nooit meer herbeleven en ze vreest dat dat wel gebeurt als ze de film bekijkt. „Ik was twintig en had de lat enorm hoog gelegd, ik voelde heel veel druk. Tijdens de opnames, maakte ik mezelf gek met mijn gedachtes: ’Alles kan verkeerd gaan, ik heb geen idee wat ik aan het doen ben!’. Ik was altijd aanwezig. En als ik niet op tv was, werd er wel over me geschreven. Het was veel te veel voor me”, blikt de actrice terug.

„Ik had het gevoel dat ik continu alles correct moest doen. Het was de eerste keer dat ik zo op mezelf aangewezen was en erop moest vertrouwen dat ik het allemaal aan kon. Ik heb mezelf veel te veel onder druk gezet.”