Nieuws/Entertainment
293680172
Entertainment

André Hazes staat stil bij verlies dierbaren Monique

André Hazes en Monique Westenberg

André Hazes en Monique Westenberg

Een sombere week voor Monique Westenberg (41) die deze week afscheid moest nemen van haar oma Corrie. Zij overleed dinsdagavond op 88-jarige leeftijd. Op Instagram plaatst André Hazes (25) een foto van oma Corrie en van Moniques stiefmoeder die vorig jaar overleed, om stil te staan bij het verlies van de twee dierbaren.

André Hazes en Monique Westenberg

André Hazes en Monique Westenberg

André Hazes plaatst een collage van twee familiefoto’s. Op de ene foto staat hij met zijn zoon André en Moniques stiefmoeder Maria. Zij overleed vorig jaar december, nadat ze meer dan een jaar tegen allerlei ziektes had gevochten. De familie hoopte dat ze er bovenop zou komen, maar haar hart bleek toch te zwak. Monique had een hele goede band met haar ’pinda mama’, zoals zij haar noemde. Ze woonden zelfs naast elkaar. Kleine André bracht daardoor veel tijd met zijn oma door.

Op de andere foto staat André met Moniques oma Corrie. „Ik zie jullie weer als ik bij jullie ben”, schrijft André bij de foto’s.

Monique staat op Instagram ook stil bij het overlijden van haar oma. „Wil je mij beloven, dat je dat blijft doen”, schrijft ze bij de foto waarop ze haar grootmoeders hand stevig vasthoudt.