Nieuws/Entertainment
294209
Entertainment

Amber Heard open over breuk met Elon Musk

Alhoewel ze uit elkaar zijn, geven Amber Heard en Elon Musk veel om elkaar. Dat heeft de actrice laten weten in een post op Instagram.

„In de schijnwerpers staan betekent dat je alles over jezelf heel vaak moet uitleggen, aan heel veel verschillende mensen. In dit geval zou ik me liever wat stiller houden”, schrijft Amber, die haar volgers bedankt voor hun steun en respect, en om de privacy die ze vraagt „in deze moeilijke, erg menselijke tijd.”

Ook Tesla-baas Elon liet van zich horen in een comment op een eerdere Instagram-post van Amber, waarop ze poseert als Ariel uit De Kleine Zeemeermin. In eerste instantie schreef hij alleen „Schattig”, maar later liet hij een langere reactie achter. „Overigens, om de berichten in de media van dit weekend op te helderen: Amber en ik zijn uit elkaar, maar we blijven vrienden, zullen hecht blijven en houden van elkaar.”

De techmiljardair hintte zelfs op een eventuele verzoening. „Langeafstandsrelaties zijn altijd moeilijk als beide partners een intense baan hebben. Maar wie weet wat de toekomst voor ons in petto heeft.”