Nieuws/Entertainment
294439
Entertainment

Usher ontkent seks met Quantasia Sharpton

Usher ontkent in alle toonaarden dat hij seks heeft gehad met Quantasia Sharpton. De vrouw liet twee dagen geleden weten dat ze naar de rechter stapt omdat Usher verzweeg dat hij herpes heeft. „Ze is mijn type niet”, zou Usher volgens showbizsite TMZ gezegd hebben tegen mensen in zijn omgeving.

Tijdens een concert haalde Usher Quantasia op het podium. Daarna bezocht hij haar op de hotelkamer waar ze na het concert verbleef en had seks met de vrouw. Dat ontkent de zanger nu.

Bronnen zeggen tegen TMZ dat Usher zich niet meer kan herinneren dat hij Quantasia op het podium haalde. Hij had ook geen speciale reden om haar bij zich te roepen en viel zeker niet op haar. „Maar hij probeert wel een diverse groep mensen op het podium te halen, niet alleen supermodellen”, laat de bron weten.

Meer slachtoffers

Naast Quantasia zijn er nog meer mensen die claimen onbeschermde seks te hebben gehad met Usher. Het gaat om een vrouw en een man. Eind vorige maand kwam naar buiten dat een voormalig geliefde Usher voor de rechter sleept omdat hij haar zonder waarschuwing heeft blootgesteld aan het herpesvirus. De vrouw zou onbeschermde seks met de zanger hebben gehad terwijl Usher wist dat hij besmet was. Ze eist 8,5 miljoen euro schadevergoeding.