Nieuws/Entertainment
294530
Entertainment

Update: Martine Bijl thuis na opname depressie

Het leek langzaamaan beter te gaan met Martine Bijl nadat zij in september 2015 getroffen werd door een hersenbloeding, maar onlangs werd de 69-jarige actrice opgenomen met een zware depressie in Ziekenhuis Tergooi in Blaricum. Vandaag mocht ze de kliniek verlaten.

Na een intense revalidatie van haar hersenbloeding twee jaar geleden, schreef Martine het boek Hindergroen over haar persoonlijke drama, bezocht premières, sprak weer af met vrienden en dacht zelfs even aan een terugkomst bij Heel Holland Bakt. Haar credo was „het komt wel goed”, maar de afgelopen tijd heeft het ze het zwaarder gehad dan ooit.

Van gelukkig samenzijn en ontspannen tuinieren met haar 81-jarige man Berend was geen sprake. Lichamelijk ging het weer goed, maar alle emoties die de afgelopen tijd wisten los te maken kwamen ineens heel hard hard binnen.

Berend kwam elke dag bij haar op bezoek en bleef dan lange tijd aan haar zijde. Af en toe verliet Martine met hem het terrein om te lunchen in Vecht, of verbleef ze een weekendje bij Berend thuis.

Update

Vandaag is de actrice ontslagen uit de kliniek waar ze afgelopen weken onder behandeling stond. Haar woordvoerder liet weten dat Martine en Berend blij zijn dat de behandeling is aangeslagen en dat ze weer naar huis mag.

Lees het volledige verhaal deze week exclusief in weekblad Privé .