Nieuws/Entertainment
2955354
Entertainment

Halfzus Meghan smeekt om verzoening

Samantha Markle, de halfzus van Meghan, heeft wederom van zich laten horen. Via een emotionele kerstkaart, die geplaatst is in The Mirror, vraagt Samantha haar halfzusje ’om de ruzie met papa te beëindigen’.

Samantha is bang dat hun vader de volgende kerst niet meer haalt vanwege zijn slechte gezondheid. „Papa heeft geprobeerd contact met jou te zoeken en is erg gekwetst dat je hem tot nu hebt genegeerd. Het leven is kort en je weet zelf ook dat het een lieverd is. Geef hem alsjeblieft wat vreugde in zijn laatste jaren door te laten zien dat je van hem houdt. De tijd is rijp. Overweeg het alsjeblieft”, aldus Meghans halfzus.

Ondanks haar smeekbede gaat Samantha er niet vanuit dat de hertogin van Sussex gaat reageren. In een exclusief interview vertelt ze dat ze vreest dat hun vader er volgend jaar kerst wellicht niet meer is. „Ik hoop natuurlijk dat dat niet het geval is, want het zou erg tragisch zijn als hij er straks niet meer is en deze kwestie onopgelost blijft. Meghan zou het zichzelf nooit vergeven als dit zijn laatste kerst zou zijn en ze geen schoon schip met hem heeft gemaakt.”