Nieuws/Entertainment
2958473
Entertainment

Nederlanders helpen aanbidder AYNIL-Dominique aan date

Luuk is als een blok gevallen voor Dominique

Luuk is als een blok gevallen voor Dominique

Sommige Nederlanders kunnen geen genoeg krijgen van de liefde! Zaten kijkers op kerstavond te smullen van de liefde in de kerstspecial All You Need Is Love van Robert ten Brink, op eerste kerstdag is een aantal druk bezig zelf voor ’ liefdesdokter’ te spelen. Dominique, die gisteren met haar ouders verenigd werd na een moeilijke tijd in Nieuw-Zeeland, heeft namelijk een aanbidder.

Luuk is als een blok gevallen voor Dominique

Luuk is als een blok gevallen voor Dominique

Op Twitter schreef Luuk ten Have maandagavond dat hij gevallen was voor de 29-jarige blondine uit Roosendaal. „Goed, het is zover. Ik ben verliefd op Dominique.” Hij wenste haar een hele fijne kerst met haar ouders, om vervolgens de stoute schoenen aan te trekken: „Mag ik je tussen kerst en oud en nieuw mee uit eten nemen in Groningen?”

Iemand reageert daarop met de vraag of er onder de Twitteraars mensen zijn die Dominique kennen en attendeert Robert ten Brink erop ’dat hij even een date moet regelen’. Wanneer Luuk zijn verhaal ook op Facebook deelt, treft hij daar al snel een oud-collega van Dominique aan, die hem gerust verder wil helpen. Andere behulpzamen delen zijn bericht op Facebook.

Nu is het afwachten of zijn oproep een al even gelukkig einde krijgt als die van de stelletjes in het programma. Luuk ziet het in elk geval al helemaal voor zich: „Een lieve, leuke vriendin, leuke schoonouders en is zij weer fijn in Nederland.”