Nieuws/Entertainment
2958830
Entertainment

Dit zijn de kerstmenu’s van bekende bajesklanten

Nu Bill Cosby achter de tralies zit wacht hem geen huis vol familie om later aan de kerstdis te schuiven, maar volgens TMZ wordt er voor hem, DMX en Suge Knight ook in de Amerikaanse gevangenis een speciaal menu voorgeschoteld. Dit blijkt uit de documenten waarop de entertainmentsite een hand heeft weten te leggen.

Zo krijgt Suge Knight in de Californische Wasco staatsgevangenis kalkoen of kip met vulling en jus, aardappelpuree, zoete aardappelen, salade, groentes, cranberrysaus en een ijsje toe. De Amerikaanse muziekproducent zit een straf uit van 28 jaar wegens moord.

Cosby daarentegen wacht in Pennsylvania SCI-Phoenix gevangenis rosbief, een bonenburger, aardappelpuree, jus, groene bonen, een romige coleslaw, melkbroodjes en als dessert een fruittaartje. De acteur en comedian kreeg in september te horen dat hij 3 tot 10 jaar in de cel moet doorbrengen.

Voor Rapper DMX staat in de Gilmer gevangenis in West Virgina kip, twee verschillende sandwiches en chips op het menu. Daarnaast krijgen hij en zijn medegevangenen in december een waardebon van 50 dollar die ze mogen besteden aan chocola, koekjes en pindarepen. Hij zit momenteel een straf van 12 maanden uit die DMX opgelegd heeft gekregen na belastingontduiking.