Nieuws/Entertainment
2976216
Entertainment

Kanye West nog altijd groot Trump-fan

Kanye West is het nieuwe jaar begonnen door zijn liefde voor Donald Trump wederom via Twitter te uiten. De rapper is al jaren groot fan van de Amerikaanse president en wil zijn volgers laten weten dat hij ook in 2019 nog altijd vierkant achter hem staat. „Trump all day”, twitterde Kanye, om vervolgens nog even door te gaan op het sociale medium.

„Mij kunnen ze niet controleren. 90% van de zwarte bevolking is democraat, dat komt op mij over als controle. Een van mijn favoriete dingen aan het Make America Great Again petje dat ik graag draag, is dat mensen mij niet kunnen zeggen wat ik moet doen omdat ik zwart ben”, aldus Kanye. De echtgenoot van Kim Kardashian twitterde ook nog dat hij de rode cap voortaan bij al zijn optredens opzet, iets waarmee hij naar eigen zeggen tijdens een recentelijk bezoek aan Saturday Night Live nog werd gepest.

Trump en West ontmoetten elkaar in december 2016 in New York, nadat de zakenman net verkozen was tot Amerika’s nieuwe president. Afgelopen jaar was Kanye te gast in het Witte Huis, waar hij onder toeziend oog van de media met Trump sprak over gevangenishervorming.