Nieuws/Entertainment
2978253
Entertainment

Huis van Ierse The Voice-zangeres beschoten

Het appartement van een voormalig deelneemster aan The Voice of Ireland in de Noord-Ierse stad Belfast is door onbekenden beschoten. Georgina Richmond, die in 2016 de finale haalde, zei tegen The Irish News dat de daders ook hebben gedreigd de zangeres iets aan te doen tijdens een concert.

Uren eerder schoten de aanvallers ook op het huis van haar ouders die bij Georgina in de buurt wonen. Ze vernielden daarbij alle ramen en deuren in het huis. Beide woningen werden al eerder aangevallen sinds september vorig jaar.

Vermoed wordt dat een criminele bende achter de aanvallen zit. Deze aanvallers hebben naar eigen zeggen een appeltje te schillen met de broer van Georgina na een woordenwisseling vorig jaar op straat. Waar dat over gaat, is niet bekend. Tijdens een van de aanvallen schreven de daders ’dood aan alle Richmonds’ op de muren van het huis.

Georgina Richmond bereikte in 2016 de finale van The Voice of Ireland en heeft sindsdien een succesvolle carrière opgebouwd als vertolkster van de liedjes van de Amerikaanse countryzangeres Patsy Cline.