Nieuws/Entertainment

’Een Oasis-reünie? Ik werk nog liever bij McDonald’s!’

Liam Gallagher vindt dat Noel is veranderd

Hollandse Hoogte

Het eeuwenoude cliché ’ze kunnen niet met en zonder elkaar’ lijkt te zijn gemaakt voor de Gallagher-broers. Onlangs liet Liam nog weten open te staan voor een Oasis-reünie, maar is daar inmiddels op teruggekomen. De zanger vindt dat Noel is „veranderd” en zegt dat hij momenteel liever bij McDonald’s werkt dan dat hij weer met zijn broer aan de slag gaat.

Hollandse Hoogte

Ondanks dat Liam de afgelopen tijd verschillende keren heeft aangegeven dat hij een comeback met Oasis verkiest boven een solocarrière, vertelt de zanger dat hij geen onderdeel wil uitmaken van Noels „nieuwe lifestyle”. „Ik mis de oude Noel, die gozer waarmee je kon lachen en ouwehoeren. Hij lijkt nu op zoek te zijn naar iets anders in zijn leven”, laat de Oasis-frontman deze week weten aan aan Radio X.

„Ik zeg niet dat hij hetzelfde moet zijn als ik, want kijk naar mij: ik heb ook absoluut gas teruggenomen. We veranderen allemaal, maar ik doel vooral op de manier waarop Noel nu in het leven staat. Hij leeft nu in een ander wereldje, waarin geen ruimte voor Oasis.”

Liam, die deze week zijn nieuwe single uitbracht, kan zich op het moment leukere dingen bedenken dan weer samen te komen met zijn broer. „Ik geef eerder de voorkeur aan werken bij McDonald’s of aangereden worden door een vrachtwagen, dan dat ik mijn band laat terugkeren in zijn leven.”

Lees meer over