Nieuws/Entertainment
3001543
Entertainment

Saved By The Bell trekt half miljoen kijkers

Het nieuwe programma Saved By The Bell heeft met de eerste aflevering ruim een half miljoen kijkers getrokken, meldt Stichting Kijkonderzoek woensdag. In het SBS6-programma staan er iedere aflevering BN'ers voor de klas en vragen kinderen hun het hemd van het lijf.

In de eerste aflevering moesten Peter R. de Vries en Rico Verhoeven vragen beantwoorden van de klas.

Ook de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Je zal het maar hebben heeft meer dan een half miljoen kijkers getrokken, ruim 530.000 zelfs. Jurre Geluk, die de presentatie heeft overgenomen van Tim Hofman, ontmoet in het BNNVARA-programma dappere jonge mensen die een zeldzame ziekte hebben.

6inside

De tweede aflevering van 6inside heeft dinsdag 270.000 kijkers weten te trekken. Dat zijn er minder dan op de eerste dag; toen trok de tv-comeback van Albert Verlinde bijna 400.000 kijkers.

Het SBS6-programma met Albert Verlinde en Jan Versteegh brengt iedere werkdag tussen zes en zeven uur het publiek up to date over de actualiteit op het gebied van entertainment, crime, royalty, sport en (sociale) media. Media-journalist van De Telegraaf Rob Goossens en politiek verslaggeefster van Hart van Nederland Charlotte Nijs schoven dinsdag aan.