Nieuws/Entertainment
3002105
Entertainment

Lindsay Lohan nodigt Oprah uit in strandclub

Als het aan Lindsay Lohan ligt, komt Oprah Winfrey haar deze zomer opzoeken in de strandtent die ze runt op het Griekse eiland Mykonos. De actrice, die tegenwoordig furore maakt als entrepreneur, zegt nog steeds contact te hebben met Oprah, nadat zij in 2014 een realityshow maakte voor Winfrey’s eigen zender OWN. Dit meldt The Hollywood Reporter.

„Ik spreek haar soms nog en heb haar uitgenodigd om hier langs te komen. Hopelijk gaat ze erop in, dat zou veel voor me betekenen”, aldus Lohan, die voor MTV de realityshow Lindsay Lohan’s Beach Club heeft opgenomen. „Of Oprah dan een cameo maakt in mijn show? Haha, ik weet niet of ik dat zou durven vragen aan haar. Ik zou het gewoon al heel erg leuk vinden om haar mijn club te laten zien.”

De realityshow is begin januari van start gegaan op MTV, waarin Lindsay als bitchy baas te zien is. Zo zegt ze onder meer een hekel te hebben aan werknemers die emotioneel worden. „Dan word ik een soort Vladimir Putin. Ik heb geen emoties als het gaat om geld en zaken doen.”