Nieuws/Entertainment
300479494
Entertainment

Lil’ Kleine reageert op ’relatiebreuk’

Lil’ Kleine

Lil’ Kleine

Volgers van Lil’ Kleine en Jaimie Vaes waren er de afgelopen dagen zeker van: de twee zijn uit elkaar. Het viel fans op dat de twee elkaar niet meer volgden op Instagram en dus kón het niet anders of het was over en uit. Lil’ Kleine reageert nu op de geruchten.

Lil’ Kleine

Lil’ Kleine

Het gerucht moet ook Jaimie Vaes ter ore zijn gekomen, want hoewel ze in woord nergens op reageerde, besloot ze Lil’ Kleine toch weer te volgen op het sociale medium. De rapper heeft Vaes daarentegen nog altijd niet toegevoegd. Toch zou er geen vuiltje aan de lucht zijn.

„Altijd leuk om te zien hoe het internet zich ontwikkelt op dit soort gebieden. Maar ze zijn gewoon nog volledig happy bij elkaar hoor, voor zover ik weet. Niks aan de hand dus”, aldus het management van Kleine tegenover RTL Boulevard.

De rapper en zijn vriendin zijn sinds begin deze maand weer terug in Nederland. Samen met hun zoon Lío vertrokken ze eind maart voor een vakantie naar Dubai. Al snel werden ze echter ook daar geconfronteerd met de coronacrisis en moesten ze in quarantaine.