Nieuws/Entertainment
3008397
Entertainment

Ariana Grande hoopt op liefdeloos jaar

Ariana Grande wil afkicken van de liefde

Ariana Grande wil afkicken van de liefde

Ariana Grande heeft een wel heel bijzonder voornemen voor het nieuwe jaar. De zangeres is van plan een jaar lang geen seks te hebben.

Ariana Grande wil afkicken van de liefde

Ariana Grande wil afkicken van de liefde

Grande heeft een bijzonder moeilijke periode achter de rug, waarbij ze niet alleen het overlijden van haar ex Mac Miller moest verwerken, maar waarin ook haar verloving en relatie met Pete Davidson stuk liep. De zangeres is dan ook van plan het dit jaar helemaal anders te doen. „Ik wil van 2019 een jaar zonder seks maken. Voor mij is dat de enige manier om weer gelukkig te worden”, vertelt ze in TV-Familie.

Maar het is niet alleen de seks die ze afschrijft, ook van de liefde hoeft ze voorlopig niets te weten. „Mijn relaties zijn het afgelopen jaar de aanleiding geweest voor de misère die ik heb getrotseerd. Daarom sluit ik mijn hart nu. Ik moet mezelf beschermen en dus mezelf de liefde ontzeggen.”

Ze realiseert zich maar al te goed dat het niet makkelijk zal zijn. „Verliefdheid is een heerlijk gevoel. En seks is noodzakelijk. Maar ik moet nu compleet ontgiften. Daarom mijn opmerkelijk verzoek aan mensen die me iets willen toewensen voor 2019: wens me een jaar zonder liefde toe.”