Nieuws/Entertainment
3010198
Entertainment

’Meghan voelt zich ellendig en gestrest als royal’

Meghan Markle zou zich volgens de Amerikaanse media ellendig en gestrest voelen in haar nieuwe rol als hertogin van Sussex.

Een bron die de voormalige Suits-actrice goed kent heeft Us Weekly verteld dat Meghan het moeilijk heeft met de geruchten over een vete tussen haar en Catherine, de vrouw van prins William. Ook vindt ze het lastig dat alle ogen op haar gericht zijn.

„Meghan heeft zoveel op haar bord, zwanger zijn, omgaan met de kritieken van het Britse volk. Ze vindt gewoon de gehele situatie enorm stressvol”, aldus de insider.

Meghan’s zwangere buik is inmiddels goed zichtbaar.

Meghan’s zwangere buik is inmiddels goed zichtbaar.

Het lijkt dan ook niet verrassend dat Harry zich verantwoordelijk voor Meghans gemoedstoestand voelt. Hij zou er van balen dat hij haar niet tegen alle negatieve aandacht kan beschermen.

De media-aandacht over de vermeende wrok tussen haar en Catherine zou ook zijn weerslag hebben op het huwelijk tussen haar en Harry. Een andere bron zei daarover: „Harry is erg gefrustreerd. Het is zwaar voor hem om Meghan zoveel mogelijk uit de wind te houden van alle negativiteit.”

Daarnaast raakt de ’ambitieuze’ hertogin zelf gefrustreerd doordat Buckingham Palace al haar ideeën afwijst en ze zou het gevoel hebben ’geen stem’ te hebben.

Een bron laat weten aan Page Six dat de koningin ’haar limiet’ heeft bereikt met beide vrouwen van haar kleinzonen en ’opgelucht’ is dat de ruzie voorbij is. Bovendien zou Meghans baby ’alles veranderen’ tussen haar en Catherine.