Nieuws/Entertainment
3010550
Entertainment

’Kleinhond’ Whoopi Goldberg gaat trouwen

Whoopi Goldberg

Whoopi Goldberg

Dat in Hollywood alles mogelijk is, blijkt wel uit het feit dat de hond van Whoopi Goldberg’s dochter Alex op 26 januari aanstaande gaat trouwen met een ander hondje in New York. Dat laat de actrice weten via Instagram, waar ze de uitnodiging van de plechtigheid heeft gepost.

Whoopi Goldberg

Whoopi Goldberg

De ’bruid en bruidegom’ zijn beiden een French Bulldog, genaamd Izzy en Dean Filmore. Laatstgenoemde is Whoopi’s ’kleinhond’. Izzy is een Instagram celeb dog met maar liefst 126.000 volgers. Ook op hun beider accounts wordt het huwelijk aangekondigd. Dean Filmore: „Het gaat gebeuren jongens, ik ga trouwen met de liefde van mijn leven.”

Haar baasje is Rick Hendrix, een voormalig campagnemedewerker van Hillary Clinton. Via haar hebben Whoopi en Rick elkaar ontmoet en is er een vriendschap ontstaan, meldt TMZ. Het idee van een hondenhuwelijk ontstond afgelopen kerst, waarna er direct werk van gemaakt werd. Bruid Izzy heeft een stylist die voorheen voor Dior werkte en zal schitteren in een op maat gemaakte ’bruidsjurk’. Voor Filmore wordt er een smoking ingevlogen van een designer uit de Oekraïne. De plechtigheid vindt plaats op een geheime locatie, waarna de receptie bij ’oma’ thuis gehouden wordt.

Uiteraard is er ook een fotograaf aanwezig en levert een bekende New Yorkse bakker de taart. Familie, vrienden en enkele andere viervoeters zullen getuige zijn van dit aparte huwelijk.