Nieuws/Entertainment
3010769
Entertainment

Pikante en romantische berichtjes al vóór scheidingsplannen

’Jeff Bezos stuurde naaktfoto naar Lauren Sanchez’

Terwijl Jeff Bezos nog getrouwd was met zijn MacKenzie, stuurde hij al sexy foto’s naar zijn nieuwe liefde Lauren Sanchez, waarvan één van zijn edele delen, zegt de National Enquirer. Ook stuurde hij haar romantische berichtjes die weinig te raden overlaten.

Hij en Lauren Sanchez beweerden in de herfst begonnen te zijn met daten, nadat beiden al het besluit te gaan scheiden met hun respectievelijke partners besproken hadden. Maar de verschillende foto’s zou Bezos al maanden daarvoor hebben gestuurd. Dat werpt een heel nieuw licht op de scheiding die volgens Bezos ’super vriendschappelijk’ zou verlopen. Nu duikt dit nieuws als extra complicerende factor op, naast zijn miljarden die op het spel staan.

Naast de pikante close-up zou hij namelijk nog veel meer shirtloze foto’s naar Sanchez hebben gestuurd. Eén ervan zou in juni verzonden zijn met de boodschap: „Weet je wat ik wil? Ik wil een beetje dronken worden met jou vannacht. (...) Ik wil met je praten en plannen maken. Luister en lach.... ik wil eigenlijk BIJ JOU ZIJN!!! Dan wil ik met jou in slaap vallen en met jou wakker worden morgen en met jou de krant lezen en koffie met je drinken.”

De advocaat van Bezos liet aan de National Enquirer, die alleen het bericht openbaar maakte en geen foto’s, weten dat hij journalistieke inspanningen ondersteunt en niet de intentie heeft om verslaggeving rondom Bezos te beletten.