Nieuws/Entertainment
3011608
Entertainment

Buren ’teleurgesteld’ in Schotse tv-chef

Historische bomen moeten wijken voor Ferrari’s Gordon Ramsay

Gordon Ramsay

Gordon Ramsay

Gordon Ramsay heeft zich de woede van zijn buren op de hals gehaald. Voor zijn bolides wil de tv-chef een nieuwe oprijlaan aanleggen, maar om dat te realiseren, moet er eerst een aantal eeuwenoude bomen met de grond gelijk worden gemaakt.

Gordon Ramsay

Gordon Ramsay

Volgens The Sun heeft Gordon toestemming gekregen om de bomen, die daar al ruim honderd jaar staan, te ruimen. Dit alles zodat hij zijn imposante autocollectie – waaronder de 812 Superfast Ferrari, die hij in juni aanschafte, ter waarde van ruim 330.000 euro – op eigen terrein kan parkeren.

De St Minver Lowlands Parish Council laat weten ’teleurgesteld’ te zijn in de plannen van de Gordon. „De leden van onze kerk vinden het een kwalijke zaak dat deze prachtige en historische bomen verloren zullen gaan, maar vertrouwen erop dat er weer nieuwe, volwassen bomen voor in de plaats zullen komen.”

De Schotse kok deed eerder al de wenkbrauwen van de buurtbewoners in het Engelse Rock (Cornwall) fronsen door het jarentwintigpand wat er op zijn grond stond te slopen, zodat hij er een luxe vakantievilla kon laten bouwen.