Nieuws/Entertainment

Stegeman bedankte voor SBS-versie Vermist

Hollandse Hoogte / Anneke Janssen

Alberto Stegeman was even in beeld om de SBS6-variant van Vermist te presenteren, maar bedankte voor die klus. Alberto heeft het te druk met zijn andere programma’s voor de zender, vertelde hij in de Radio 10-ochtendshow.

Hollandse Hoogte / Anneke Janssen

“Ik ben erg druk met Undercover in Nederland en ik maak Stegeman op de bres. Dat vergt gewoon mijn tijd”, zei Alberto, die vanaf zondag weer op de buis is met zijn undercoverprogramma.

Met een programma als Vermist, dat na jaren op NPO 1 verhuist naar SBS6 en vanaf oktober Team vermissingen heet, ben je volgens Alberto als presentator meerdere dagen per week zoet. “Als je dat zou willen maken, dan kost je dat gewoon drie à vier dagen in de week als presentator. Je moet precies weten: wie is vermist en je moet meehelpen zoeken. Je moet echt volle bak dat programma maken.”

Wel gesproken

Alberto sprak wel met SBS6 over het presenteren van Team vermissingen. “Ik heb er wel over nagedacht maar ik ga dat niet doen. In het begin wordt er wel gesproken over het een en ander. Alleen dan kom je op een gegeven moment tot de conclusie dat de tijd ontbreekt en dan stoppen de gesprekken.”

Wie Team vermissingen wel gaat presenteren, is nog niet bekend.

Lees meer over