Nieuws/Entertainment
303655
Entertainment

Kim Kardashian verdedigt racistische vlogger

Kim Kardashian heeft op Snapchat haar excuses aangeboden nadat ze het had opgenomen voor makeupvlogger Jeffree Star. In de excuusvideo zegt Kim dat ze zich een beetje naïef voelt.

Jeffree haalde in een video uit naar Kim, waarna haar fans zich tegen hem keerden. Daarbij kwamen geregeld de oude video’s van de vlogger naar boven waarin hij racistische uitspraken doet. Hij bood daarvoor eerder zijn excuses aan, en daarom gaf Kim in eerste instantie aan dat haar fans zich eroverheen moesten zetten. „Mensen die hun excuses aanbieden geef ik het voordeel van de twijfel. Ik weet als geen ander hoe het is als iemand je verleden ter sprake brengt, dus laat hem met rust.”

De volgende dag kwam ze daar op terug. „Ik wil me verontschuldigen voor het verdedigen van iets waar ik eigenlijk niet genoeg over wist”, zegt ze in een nieuwe Snapchat. „Ik voel me een beetje naïef, en ik wil echt mijn excuses aanbieden voor het feit dat ik dacht het recht te hebben te zeggen dat jullie je over iets heen moesten zetten waar racisme bij betrokken is.”