Nieuws/Entertainment
303814
Entertainment

Britney Spears wil testament aanpassen

Zangeres Britney Spears wil haar testament aanpassen in het voordeel van haar twee zoontjes. Dat meldt de Amerikaanse entertainmentsite TMZ.

Britney heeft aangevraagd of ze het officiële document mag veranderen dat is opgesteld alvorens ze in verwachting raakte van zoons Sean en Jayden, nu respectievelijk 11 en 10 jaar oud. Momenteel geldt dat wanneer Britney komt te overlijden, al haar bezittingen, nu nog geschat op honderden miljoenen dollars, de kinderen toekomen zodra ze 18 jaar worden. De zangeres vindt het geen goed idee om kinderen op die leeftijd met zoveel geld op te zadelen.

Bronnen zeggen tegen TMZ dat de popster bezig is met een nieuw testament waarin staat dat de kinderen een deel erven als ze 18 jaar worden, een volgende hoeveelheid als ze 25 jaar worden en de totale erfenis ontvangen als ze 35 jaar worden. Met deze regeling wordt tevens een groot deel van de belastingafdracht omzeild.

Het voorstel moet nog worden goedgekeurd door een rechter, maar de verandering zal naar alle waarschijnlijkheid geen probleem opleveren.