Nieuws/Entertainment
303856
Entertainment

Aniston: ’onbeschermd zonnen was oliedom’

Jennifer Aniston eindigt structureel hoog in mooie vrouwen-lijstjes en bij het Australische Now To Love heeft de Amerikaanse actrice wat beautygeheimen prijsgegeven, maar ook haar grootste fout. De Friends-actrice heeft spijt als haren op haar hoofd dat ze in haar leven urenlang onbeschermd heeft liggen bakken in de zon.

„Ik bedoel, ik smeerde mezelf in met babyolie. Wat dacht ik in vredesnaam? Zie het als een waarschuwing, gebruik alsjeblieft goede zonnebrandcrème”, aldus Jennifer.

De 48-jarige actrice geeft meteen eerlijk toe dat ze verslaafd was aan een zongebruinde huid. „Ik houd van de zon, echt ontzettend veel. Toen ik nog een ’babe’ was, was het nog erger. Ik was dol op bruin zijn, hoe bruiner hoe beter. Ik was er he-le-maal weg van.”

Inmiddels weet Jennifer wel beter. Ze zegt dat een goede bescherming tegen de zon veel beter is voor je huid. Haar belangrijkste huidadvies, naast het insmeren: hydrateren. De Amerikaanse smeert tot ze erbij neervalt.

’Weg die smartphone’

Andere beautytips van Jennifer: eet gezond, beweeg veel en leg je telefoon weg. „Vroeger was een scherm een televisie, klaar. Tegenwoordig kijken we naar tv’s, telefoons, computers en weet ik wat nog meer. Als we niet uitkijken neemt technologie ons hele leven over.”

Slechts één ding is volgens Jennifer nog zinlozer dan jezelf op laten gaan in je smartphone: jezelf zorgen maken over ouderdom. „We worden allemaal ouder. Maak er niet zo’n punt van.”