Nieuws/Entertainment
3046799
Entertainment

Cardi B maakt gehakt van Fox-presentatrice

Cardi B laat niet met zich sollen

Cardi B laat niet met zich sollen

Op Twitter is een heftige woordenwisseling ontstaan tussen Cardi B en Fox-presentatrice en politiek commentator Tomi Lahren. Dat gebeurde nadat Cardi B commentaar had gepost over Donald Trump en de shutdown van de regering. Fans smullen ervan.

Cardi B laat niet met zich sollen

Cardi B laat niet met zich sollen

Tomi Lahren reageerde spottend op Cardi B, met de woorden: „Het lijkt erop dat Cardi B de nieuwste geniale politieke geest is die de Democraten aanbeveelt. HA. Hou vol jongens. MAGA.” Cardi B liet de vijandige tweet weliswaar een paar dagen aan zich voorbijgaan, maar reageert zondag: „Laat me met rust. Ik zal geen spaan van je heel laten.”

Duidelijke taal, maar de Fox News-presentatrice laat zich er niet door werhouden nog eens te reageren. „Ik ben ervan overtuigd dat je dat zult doen. Toch maakt dat jouw politieke wartaal niet minder gestoord.” Daarop besluit Cardi B definitief verbaal met haar af te rekenen. „Jij bent zo verblind door racisme, dat je je niet eens realiseert dat de beslissingen van de president die jij steunt het land waarvan jij zegt zoveel te houden, vernietigen. Je bent het perfecte voorbeeld dat laat zien dat het niet uitmaakt hoe goed opgeleid of slim je denkt te zijn, je bent alsnog een SCHAAP!”

Fans gingen uit hun dak.